Lentekriebels

Op zaterdag 22 april gaan we in Lewenborg meedoen aan Lentekriebels. Dat is de jaarlijkse schoonmaakactie van Groningen Schoon Dankzij Mij.

Noteer vast in je agenda: Lewenborg Doet Lentekriebels!

Op zaterdag 22 april organiseert Lewenborg Doet Lentekriebels. Lentekriebels, inmiddels een traditie in de gemeente Groningen, is de jaarlijkse voorjaarsschoonmaakactie van Groningen Schoon Dankzij Mij. Het is bedoeld om de woonomgeving schoon te maken en niet in de laatste plaats om je buurtgenoten beter te leren kennen. Naast zwerfvuil opruimen en de straten aanvegen is er natuurlijk een gezellige lunch na afloop voor alle deelnemers. Jong en oud is van harte welkom om mee te doen! Aanmelding via lewenborg.doet@gmail.com

Opruimmaterialen zijn aanwezig. Heb je zelf een grijper en/of schepnet, mag je die zeker meenemen! Want het water van de Singel zouden we ook graag willen bevrijden van zaken die er niet in thuishoren.

Vanaf 10 uur inloop en koffie klaar op De Werf (aan de Overloop, fietspad richting Le Roy huis) Vanaf half 11 gaan we op pad door de wijk.

Omslagfoto door: Afvalfotograaf050 – ® Saskia Osinga

Lewenborg doet