Grofvuilophaalservice Lewenborg Doet

De grofvuilophaalservice van Lewenborg doet is een wijkinitiatief dat mogelijk is gemaakt via het wijkbudget. De service is primair bedoeld voor mensen met een smalle beurs die zelf niet de beschikking hebben over eigen vervoer.

De grofvuilophaalservice van Lewenborg doet is een wijkinitiatief dat mogelijk is gemaakt via het wijkbudget. De service is primair bedoeld voor mensen met een smalle beurs die zelf niet de beschikking hebben over eigen vervoer. De voorbereiding hiervan vergde wat tijd, o.a. omdat bij de gemeente de regels zijn veranderd. Wie nu zijn grofvuil inlevert, bij het afvalbrengstation (of wie het laat inleveren), moet een grofvuilpas kunnen overhandigen. Deze pas is in maart verstuurd naar bewoners. Degenen die gebruik maken van een ondergrondse container kunnen die pas gebruiken. Vier keer per jaar kan op vertoon van deze pas gratis gestort worden.

Aan de website wordt de laatste hand gelegd. Daar zal straks alle informatie op te vinden zijn.

We willen gaan starten met grofvuilritten en zijn daarom op zoek naar mensen die we met de grofvuilservice van dienst kunnen zijn. We vragen alleen een bijdrage voor het vervoer en de benzinekosten.

Wil je spullen aanmelden die we voor je naar het afvalbrengstation moeten brengen? Neem contact op en we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Stuur een mail naar lewenborg.doet@gmail.com Ons telefoonnummer is 06-29230459 (whatsapp/sms only)

Lewenborg Doet wil recycling en hergebruik graag stimuleren. Heb je vragen over afval, of heb je een goede tip? Neem contact met ons op!

Socialmedia: Volg onze Facebookpagina Lewenborg Doet

Lewenborg doet